Sportovní klub neslyšících Kroměříž pořádal putovní pohár v šipkách

Dne 1. 6. 2013 uspořádali neslyšící z Kroměříže Putovní pohár v šipkách (muži 501 s double a ženy 501 bez double). Turnaj proběhl v klubovně Poradenského centra pro sluchově postižené Kroměříž o.p.s. Zúčastnilo se celkem 24 soutěžících (15 mužů a 9 žen) ze Zlína, Prostějova, Brna, Havířova, Prahy, Valašské Meziříčí, Uherského Hradiště, Vyškova, Veselí nad Moravou a Kroměříže. Muži i Ženy hráli ve stylu „pavouka“. Nejlepší hráčkou ze žen byla Mališková Alena ze Zlína, hned za ni byly hráčky Austrien Michele a třetí Ludvíková Barbora a obě hráčky byly z Kroměříže.  U mužů jako první byl Ryba Rostislav z Havířova, druhý ho následoval Novák Radek z Prostějova a na třetí místo se usadil Železný Jakub z Brna. Vítězství Putovního poháru u žen vybojovala již po třetí za sebou  Mališková Alena a zůstal ji tak pohár už na stálo. U mužů získal poprvé Ryba Rostislav.


Celý turnaj proběhl v přátelské atmosféře. Po skončení turnaje proběhlo předávání pohárů. Pořadatelé děkují všem hráčům a divákům za jejich účast.


Jaroslav Tichánek - SKN Kroměříž


Konečné pořadí "muži"


1. místo  Rostislav Ryba - Havířov


2. místo  Radek Novák - Olomouc


3. místo  Jakub Železný - Brno


Konečné pořadí "ženy"


1. místo  Alena Mališková - Zlín


2. místo  Michele Austrien - Kroměříž


3. místo  Barbora Ludvíková - Kroměříž


Všem vítězům gratulujeme!

Poradenské centrum pro sluchově postižené Kroměříž, o.p.s., Velehradská 625, Kroměříž 767 01 Evidence činností pro zaměstnance