Přednáška o sociální reformě ve Valašském Meziříčí

V pátek 17. května 2013 se ve Valašském Meziříčí konala zajímavá akce. Místní pobočka Poradenského centra pro sluchově postižené Kroměříž, o.p.s. nabídla svým klientům přednášku na téma sociální reformy. Přednášející byla pracovnice referátu nepojistných sociálních dávek valašskomeziříčského Úřadu práce Bc. Kateřina Kalčáková. O aktuálnosti této problematiky svědčil zcela zaplněný prostor zasedací místnosti. Hlavním bodem přednášky byly kritizované S-karty. Většinu přítomných také zajímaly příspěvky na nákup kompenzačních pomůcek pro sluchově postižené. Po skončení přednášky přišla na řadu diskuze, kdy paní Kalčáková trpělivě odpovídala na všechny položené dotazy. Rádi bychom touto cestou poděkovali za nové užitečné informace a také za nevšední trpělivost a ochotu, se kterou přednášející ke všem účastníkům akce přistupovala. Za účast děkujeme také všem účastníkům.


Na přednášku navazovala beseda, jejímž prostřednictvím jsme všechny přítomné informovali o událostech, které provázely vznik naší organizace. Přítomné jsme také informovali o aktivitách, které připravujeme na nejbližší období. Celé odpoledne se neslo ve velmi uvolněném, přátelském duchu a na tvářích všech přítomných byla znát radost ze společného setkání.

Poradenské centrum pro sluchově postižené Kroměříž, o.p.s., Velehradská 625, Kroměříž 767 01 Evidence činností pro zaměstnance