Reedukační pobyt v Luhačovicích

Odpočinou si a naučit se něčemu novému se v termínu od 17. – 22. 3. 2013 vydali sluchově postižení klienti naší pobočky z Uherského Hradiště. Pro tento pobyt jsme již tradičně vybrali malebné prostředí lázní Luhačovice a tamní hotel Pohoda. Relaxační centrum v tomto hotelu čítající několik bazénů, vířivek a saunový svět, všem poskytlo to pravé uvolnění a odpočinek. Zapotit se ovšem nedalo jen v jedné z mnoha saun, ale třeba také při cvičení nebo kurzu odezírání, který vedla naše dlouholetá spolupracovnice paní PhDr. Vlasta Krpcová. O tom, že na Pohodě byla po celý týden opravdová pohoda, není nutné pochybovat a již nyní proto připravujeme další podobný pobyt, který se uskuteční v měsíci září/říjen (o přesném termínu Vás budeme včas informovat). 


Poděkování patří paní Martě Kováříkové, která pobyt nejen organizovala, ale také byla vždy ochotná všem účastníkům pomoci.

Poradenské centrum pro sluchově postižené Kroměříž, o.p.s., Velehradská 625, Kroměříž 767 01 Evidence činností pro zaměstnance